Wieldwinger beton

Wieldwingers worden gebruikt om vrachtwagens precies voor een laad- en losdeur uit te laten komen. U creëert dit eenvoudig en snel met behulp van betonnen jumboblokken.

Scherpe prijzen

Jumboblokken rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Milieubewust

Producten worden deels gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Wieldwingers van topkwaliteit beton

Het woord wieldwinger dekt eigenlijk de lading al. Het ‘dwingt’ de bestuurder van een voertuig om met één of meerdere wielen binnen een bepaald gebied te blijven. Een perfecte manier om deze zogenaamde wieldwinger te realiseren is door gebruik te maken van betonnen jumboblokken. Deze zware jongens zijn vervaardigd uit oersterk en degelijk prefab beton. Deze kunnen dus tegen een stootje, ook al worden ze meerdere keren geraakt door de wielen. Zelfs wanneer de grote en logge wielen van een vrachtauto in aanraking komen met de jumboblokken zullen ze hiervan geen schade ondervinden. 

Toepassingen betonnen wieldwinger

Betonnen wieldwingers zijn voor diverse doeleinden geschikt, bijvoorbeeld op een bedrijventerrein waar veelvuldig laad- en loswerkzaamheden voorkomen. Denk maar eens aan het bevoorraden van een groothandel of een distributiecentrum van een supermarktketen. Vaak bevinden zich in het gebouw diverse laad-en losdeuren in een colonne naast elkaar. Voor vrachtwagenchauffeurs een hele kunst om de laadbak op de juiste wijze voor de deuren te manoeuvreren. Wanneer er op de grond jumboblokken als wieldwingers zijn geplaatst kan het eigenlijk niet meer fout gaan. Plaats er voor extra overzicht en aanrijlijn een aantal jumboblokken aan beide zijdes naast elkaar. Zo hebben de chauffeurs duidelijke richtlijnen waar ze de wagen tussen kunnen parkeren. Mochten ze de betonnen jumboblokken tijdens het inparkeren toch raken, dan is er geen man overboord. De stevige jumboblokken zijn hier uitstekend tegen bestand. En dankzij de speciale vormgeving kunnen ze niet snel schade toebrengen aan een vrachtwagen. Een jumboblok heeft namelijk een halfronde bovenkant. Daardoor loopt het wiel er wel tegenaan maar zal het de wielkast of andere onderdelen van een voertuig niet raken. 

Jumboblokken als wieldwingers beton plaatsen

De betonnen wieldwingers kunnen met speciale hechtmortel op een verharde ondergrond worden verlijmd. Ook al hebben de jumboblokken een behoorlijk gewicht, u wilt natuurlijk niet dat ze als wieldwinger van hun plek afgeschoven worden. Meet vooraf goed uit waar ze moeten komen te staan alvorens ze definitief te bevestigen. Jumboblokken zijn in vele maatvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Ze zijn onderhoudsarm en gemaakt van duurzaam beton. Voorkom vervelende situaties en plaats deze wieldwingers op plaatsen waar ze onmisbaar zijn. 

Grijze jumboblokken beton met lepelgaten voorraad

Onze jumboblokken

De jumboblokken worden gemaakt door middel van het direct-ontkist systeem: Dry cast. Op deze manier kunnen wij een korte levertijd hanteren en een scherpe prijs aanbieden. 

Omschrijving Eigenschappen
Kleur* Grijs, wit en geel
Afmeting 900 x 490 x 450 mm
Gewicht/stuk/kg 300/340
Betonkwaliteit C45/55
Uitvoering Standaard of met lepelgaten

*Iedere RAL kleur op maat mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!