Jumboblokken ter markering hoogteverschil

Witte jumboblokken

Langs de inrit van onze opdrachtgever, waar regelmatig voertuigen komen laden en lossen, zit een oplopend hoogteverschil. Onze witte jumboblokken zijn hiervoor als efficiënte oplossing toegepast en door ons direct op de juiste plek neergezet. De grote betonblokken vallen zodanig op, dat ze voorkomen dat een chauffeur te vroeg van de oprit af draait en zodoende het hoogteverschil over het hoofd ziet. Deze betonnen wegafscheiding komt de verkeersveiligheid uiteraard ten goede. Daarnaast zorgt het ook voor een mooie erfafscheiding tussen de twee bedrijven in.

Goedkope witte jumboblokken

Onze jumboblokken beton zijn voor nog veel meer toepassingen geschikt, zoals andere verkeersgeleiding en inbraakpreventie. Deze betonnen afzetting bieden we voor een scherpe prijs aan en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Heeft u interesse in onze jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang al binnen 24 uur reactie!

Ook jumboblokken nodig?

Wij zijn de #1 leverancier in jumboblokken en leveren rechtstreeks uit eigen fabriek. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levertijd.