Jumboblokken op Het Ambacht in Veenendaal

Gele jumboblokken beton als wegafscheiding

Op industrieterrein ‘Het Ambacht’ in Veenendaal zijn onze gele jumboblokken geplaatst. Deze zullen gaan fungeren als wegafscheiding van beton tussen een parkeerplaats en een terrein waar vrachtwagens laden en lossen. De opvallende gele kleur zorgt ervoor dat de jumboblokken niet over het hoofd gezien kunnen worden.

Klant tevreden, wij tevreden

De nabijgelegen bedrijven op dit industrieterrein kampten met het probleem dat er geen duidelijke afscheiding was tussen het parkeerterrein en de laad- en los plek. Dit had al vele malen tot ergernissen geleid tussen hun klanten en transportchauffeurs. Om de situatie overzichtelijker en duidelijker te maken klopte het bedrijf bij ons aan. Eén van onze betonspecialisten raadde hen jumboblokken aan in een opvallende, felgele kleur. Deze zijn, ook bij donker weer en in de reflectie van licht, goed zichtbaar. De opzichtige betonnen afzetting zorgt ervoor dat er nu een duidelijke afscheiding is tussen het parkeerterrein en de laad- en los plek.  De klant heeft in een reactie achteraf naar ons toe laten weten erg blij te zijn met deze oplossing. Tevreden klanten, daar doen we het bij Jumboblokken.nl voor!

Ook jumboblokken nodig?

Wij zijn de #1 leverancier in jumboblokken en leveren rechtstreeks uit eigen fabriek. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levertijd.