Jumboblokken geplaatst bij SEKISUI Eslon

Jumboblokken met lepelgaten als aanrijdbeveiliging en stootblokken

Onlangs zijn er door ons jumboblokken bij SEKISUI Eslon geplaatst. Al geruime tijd ondervonden ze veel hinder van allerlei producten die tegen de gevelplaten van het gebouw werden geplaatst. Uiteraard komt dit de gevelplaten niet ten goede en had het deuken en krassen tot gevolg. Bovendien oogt zo’n beschadigde gevel ook niet mooi. Onze jumboblokken boden de oplossing als aanrijdbeveiliging beton!

Jumboblokken bieden bescherming

Door rondom het gebouw van SEKISUI jumboblokken te plaatsen als betonnen stootblokken is de beplating optimaal beschermd. Betonnen jumboblokken maken het onmogelijk om iets tegen de gevelplaten te plaatsen. Doordat ze op korte afstand van elkaar staan kan er ook niets meer tussen worden gezet. Maar de jumboblokken vormen niet alleen een barrière. Het aanzicht ziet er ook nog eens zeer fraai uit met de half afgeronde grijze jumboblokken rondom het gebouw. Bij Eslon hebben ze gekozen voor jumboblokken met lepelgaten, zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn met een vorkheftruck.

Jumboblokken in diverse maten en kleuren

Onze jumboblokken werken ook perfect ter voorkoming van een ramkraak of om een wegafscheiding te accentueren. De herkenbare vormgeving, een halfronde bovenzijde en een afgevlakte onderkant, zorgen er alleen al voor dat een betonnen jumboblok al van verre niet over het hoofd kan worden gezien. Moeten ze nog meer opvallen, kies dan voor een jumboblok in kleur zoals wit of geel. Doe net als Eslon en maak gebruik van onze expertise op het gebied van oersterke, onderhoudsarme en scherp geprijsde jumboblokken!

Ook jumboblokken nodig?

Wij zijn de #1 leverancier in jumboblokken en leveren rechtstreeks uit eigen fabriek. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levertijd.