Over ons

Wij werken met een ervaren team van betonspecialisten en zijn al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het fabriceren en leveren van hoogwaardige betonnen jumboblokken, die voldoen aan actuele bouwnormen. Profiteer van de laagste prijs en vlotte levertijden.

Scherpe prijzen

Door ons direct-ontkist systeem kunnen wij lage prijzen hanteren.

Milieubewust

Jumboblokken zijn deels gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Laagste prijs

Wij zijn de #1 leverancier in jumboblokken. Onze jumboblokken worden rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek tegen de allerscherpste prijs. Alle producten worden vervaardigd uit duurzaam beton, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en worden snel geleverd.

Duurzaam

Wij zijn milieubewust vanwege het gebruik van gecertificeerd gerecycled betongranulaat als toeslagmateriaal. Daarnaast wordt een CO2-arm bindmiddel toegepast zonder concessies aan de kwaliteitseisen en wordt er gewerkt aan verdere oplossingen voor de CO2-problematiek. Dat maakt beton dé duurzame, economische én ecologische oplossing.

KOMO-keurmerk​

Kwaliteit voor de bouw valt te herkennen aan het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk staat voor objectief vastgestelde kwaliteit voor de bouwsector en infra. Wij zijn KOMO gecertificeerd (Kiwa criteria 73, categorie 2) en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant, met oog voor duurzaamheid en klantspecifieke wensen.

Tevreden klanten

Wij zetten ons dagelijks hard in voor onze klanten. Zij waarderen de service en prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden. Daarnaast staan we altijd voor hen klaar om te voorzien van een advies of persoonlijk aanbod op maat.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!