Maak kennis met dé jumboblokken specialist in de Nederland en België

Over ons

De grootste in jumboblokken

Jumboblokken.nl, sinds 1990

Achter jumboblokken.nl staan echte betonspecialisten. Wij zitten al meer dan 30 jaar in het beton en leveren uitsluitend betonnen producten van hoge kwaliteit die voldoen aan alle normen voor de bouw. Daarmee zijn we hét bedrijf waar zowel de particulier als zakelijke klant voordelig jumboblokken kan bestellen voor elk bouwproject.

De specialist in jumboblokken in Nederland & België

Gegarandeerd een scherpe prijs

Waar staan wij voor?

  • Uitsluitend kwaliteitsbeton volgens actuele bouwnormen
  • Scherpe prijs op maat
  • Vlotte levertijden
  • Aflevering op vrijwel elk adres in Nederland en België

Jumboblokken van kwaliteitsbeton voor een scherpe prijs? Laat dat maar over aan de grootste specialist in jumboblokken van de BENELUX. Graag maken wij voor elke klant een passend aanbod met een offerte op maat. Vraag een offerte aan en wij nemen dan contact op met de scherpste prijs voor levering en transport.

Vandaag offerte aanvragen

Binnen 24 uur na aanvraag van een offerte krijg je al een reactie terug. Zo weet je snel wat de kosten zijn voor de jumboblokken.

Ontvang een scherpe prijs

Wij leveren jumboblokken tegen een scherpe prijs. Daarnaast denken we graag met je mee over de uitvoering van de jumboblokken.

Snel geleverd in iedere kleur

De jumboblokken worden uit voorraad en daardoor op korte termijn geleverd. Alle kleuren zijn mogelijk, dus ook de kleur die perfect past bij je winkel, bedrijventerrein of gemeente.

Ontvang een scherpe prijs of advies op maat

Wij leveren jumboblokken tegen een scherpe prijs. Daarnaast denken we graag met je mee over de uitvoering van de jumboblokken.

De oplossing voor gevaarlijke situaties

Toepassingen
jumboblokken

Jumboblokken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Jumboblokken worden vaak toegepast als afscheiding, maar kunnen ook uitstekend worden ingezet als anti-ramkraak of als bouwplaats beveiliging. Hoe? Door een duidelijke betonnen afzetting te maken.

Inbraakpreventie

Jumboblokken vormen een moeilijk te nemen obstakel voor inbrekers. Inbrekers willen namelijk snel naar binnen en er snel weer met een buit vandoor. Jumboblokken verhinderen dit aanzienlijk.

Anti-ramkraak

Plaats de jumboblokken voor je etalage – met voldoende loopruimte natuurlijk – en het is onmogelijk om nog een ramkraak op het pand uit te voeren. Ideaal dus voor showrooms die kwetsbaar zijn voor dit type overtreding.

Afscheiding

Geef je tuin of bedrijventerrein net even een meer industriële look met jumboblokken als afscheiding. Uiteraard kun je deze nog in een mooie kleur aanschaffen, om zo het terrein of de tuin extra op te fleuren.

Bouwplaats-beveiliging

Voorkom ongelukken bij een bouwplaats en laat jumboblokken plaatsen als afscheiding. Ook helpt het inbrekers buiten de bouwplaats te houden.
Grijze jumboblokken
"De felgele jumboblokken fungeren uitstekend als bouwafscheiding”
Martin Smit, Smit Klusbedrijf

Veelgestelde vragen

De verzendkosten hangen af van het aantal pallets die nodig zijn om de jumboblokken af te leveren. Naar aanleiding van je offerte-aanvraag berekenen wij de verzendkosten.

De pallet waarop we de jumboblokken leveren, betreft geen statiegeldpallet. Deze pallet wordt bij aflevering dus niet weer door ons mee genomen en later ook niet door ons opgehaald. De afvoer van deze europallet dient de klant zelf te verzorgen.

Een dag voor de levering krijg je van ons bericht. Is er bij het bezorgadres niemand aanwezig, dan nemen we direct contact op. Indien mogelijk en in overleg wordt de pallet toch neergezet. Lukt dat niet, dan nemen we je bestelling weer mee en maken we met jou een nieuwe afspraak. Let op: voor een tweede keer leveren worden wel opnieuw afleverkosten gerekend.

Jumboblokken bestellen loopt via een vrijblijvende offerte-aanvraag. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met de totale kosten, inclusief de levering. De meeste formaten en kleuren jumboblokken hebben we standaard op voorraad en kunnen we al op korte termijn leveren. Voor maatwerk denken wij graag met je mee.

Wij versturen de jumboblokken vrijwel altijd op een pallet. Bij levering zetten we deze bij of zo veel mogelijk in de buurt van het opgegeven afleveradres, op de verharde weg op een plek die onze chauffeur goed kan bereiken. Liever een andere plek? Overleg dat met de chauffeur, deze bepaalt uiteindelijk de best geschikte losplaats.

Jumboblokken bestellen, maar ontbreekt je de expertise of mankracht om de jumboblokken op de uiteindelijke plek te plaatsen? Dat kunnen wij ook verzorgen via onze bouwpartners. Informeer naar de mogelijkheden en vraag bijbehorende kosten aan via je offerteaanvraag.

Door jou bestelde jumboblokken in de kleuren wit, grijs en geel leveren we in de regel binnen een dag. Voor andere kleuren en maatwerk betonproducten verschilt de maximale levertijd per product. Informatie hierover geven we per offerte-aanvraag.

Voor al onze jumboblokken geldt de wettelijke garantie. Kortweg betekent dat dat je mag verwachten dat het bestelde betonproduct eruitziet en functioneert zoals aangeven in de beschrijving en op de offerte. Klopt dat niet, neem dan even contact op. Jumboblokken.nl zal dan de bestelling herstellen/vervangen. Wij kunnen echter geen kleurgarantie op beton geven. Belangrijk is om bij levering altijd je bestelling te controleren en schades, etc. direct aan ons te melden.