Jumboblokken met lepelgaten

Bij de #1 leverancier in jumboblokken vindt u jumboblokken rechtstreeks geleverd uit onze eigen fabriek. De jumboblokken met lepelgaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn gemaakt van duurzame materialen en worden super snel op uw locatie geleverd.

Scherpe prijzen

Jumboblokken rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Milieubewust

Producten worden deels gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Jumboblokken met lepelgaten van top de beste beton

Bij ons, de grootste leverancier in jumboblokken van de Benelux, koopt u jumboblokken van de beste kwaliteit beton voor een uitstekende prijs. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment met jumboblokken, met en zonder lepelgaten. De jumboblokken zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, grijs en geel. Indien gewenst kunnen de jumboblokken in een andere RAL-kleur op maat gemaakt worden. Onze jumboblokken zijn gemaakt van de beste kwaliteit duurzaam beton en worden altijd super snel op uw locatie geleverd. Als u een offerte aanvraagt, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Toepassingen jumboblokken

Jumboblokken met lepelgaten zijn ideaal om te gebruiken als obstakels. De lepelgaten maken de jumboblokken makkelijk te plaatsen met een handpompwagen of heftruck. Alle jumboblokken worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Hierdoor hanteren we lage prijzen en snelle levertijden. We bieden bovendien een breed assortiment met veelzijdig inzetbare jumboblokken met lepelgaten aan. U gebruikt de jumboblokken onder andere voor blokkades, betonnen wegafscheidingen, betonnen aanrijdbeveiliging, afzettingen, anti-parkeren en pandbeveiliging. Ook voor jumboblokken zonder lepelgaten bent u aan het juiste adres bij ons.

De jumboblokken met lepelgaten zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals grijs, wit en geel. Daarnaast is het mogelijk om de jumboblokken te bestellen in een RAL-kleur. Naast de standaard jumboblokken, vindt u in ons assortiment jumboblokken met lepelgaten. Jumboblokken met lepelgaten zijn makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Ze zijn hierdoor zeer geschikt als verplaatsbare of tijdelijke afzetting. De standaardafmetingen van de jumboblokken met lepelgatem die wij verkopen zijn 45X90x48, met een gewicht van zo’n 300.

Over ons

Het team van Jumboblokken.nl mag zichzelf met recht echte betonspecialisten noemen. Met ruim 60 jaar ervaring leveren we betonnen producten van de beste kwaliteit. Uiteraard voldoen al onze producten aan de hoogste normen voor de bouw. Wij leveren tevens duurzame jumbobloken van gerecycled betongranulaat. Als fabrikant zijn we KOMO (Kiwa criteria 73, categorie 2) en ISO 9001 gecertificeerd. Wij hebben daarnaast oog voor onze klanten en duurzaamheid. De jumboblokken maken we aan de hand van het direct-ontkist systeem: dry cast. Hierdoor produceren we dagelijks tientallen jumoblokken. We hanteren bovendien een korte levertijd én scherpe prijs. Bij Jumboblokken.nl zijn zowel particulieren als zakelijke klanten van harte welkom voor jumboblokken.

Grijze jumboblokken beton met lepelgaten voorraad

Specificaties jumboblok met lepelgaten

De jumboblokken worden gemaakt door middel van het direct-ontkist systeem: Dry cast. Op deze manier kunnen wij een korte levertijd hanteren en een scherpe prijs aanbieden. 

Omschrijving Eigenschappen
Kleur* Grijs, wit en geel
Afmeting 900 x 490 x 450 mm
Gewicht/stuk/kg 300
Betonkwaliteit C45/55
Uitvoering Met lepelgaten

*Iedere RAL kleur op maat mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie! 

Veelgestelde vragen

Betonnen jumboblokken worden vaak ingezet als wegafscheiding of anti-ramkraak. Dankzij de lepelgaten kunt u de jumboblokken gemakkelijk op de juiste plek neerzetten met een heftruck.

Jumboblokken met lepelgaten kunt u gemakkelijk zelf met een heftruck plaatsen. Jumboblokken zonder lepelgaten dienen bijvoorbeeld met een klem van de vrachtwagen op de juiste plek neergezet te worden.