Veelgestelde vragen

De verzendkosten hangen af van het aantal pallets die nodig zijn om de jumboblokken af te leveren. Naar aanleiding van je offerte-aanvraag berekenen wij de verzendkosten.

De pallet waarop we de jumboblokken leveren, betreft geen statiegeldpallet. Deze pallet wordt bij aflevering dus niet weer door ons mee genomen en later ook niet door ons opgehaald. De afvoer van deze europallet dient de klant zelf te verzorgen.

Een dag voor de levering krijg je van ons bericht. Is er bij het bezorgadres niemand aanwezig, dan nemen we direct contact op. Indien mogelijk en in overleg wordt de pallet toch neergezet. Lukt dat niet, dan nemen we je bestelling weer mee en maken we met jou een nieuwe afspraak. Let op: voor een tweede keer leveren worden wel opnieuw afleverkosten gerekend.

Jumboblokken bestellen loopt via een vrijblijvende offerte-aanvraag. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met de totale kosten, inclusief de levering. De meeste formaten en kleuren jumboblokken hebben we standaard op voorraad en kunnen we al op korte termijn leveren. Voor maatwerk denken wij graag met je mee.

Wij versturen de jumboblokken vrijwel altijd op een pallet. Bij levering zetten we deze bij of zo veel mogelijk in de buurt van het opgegeven afleveradres, op de verharde weg op een plek die onze chauffeur goed kan bereiken. Liever een andere plek? Overleg dat met de chauffeur, deze bepaalt uiteindelijk de best geschikte losplaats.

Jumboblokken bestellen, maar ontbreekt je de expertise of mankracht om de jumboblokken op de uiteindelijke plek te plaatsen? Dat kunnen wij ook verzorgen via onze bouwpartners. Informeer naar de mogelijkheden en vraag bijbehorende kosten aan via je offerteaanvraag.

Door jou bestelde jumboblokken in de kleuren wit, grijs en geel leveren we in de regel binnen een dag. Voor andere kleuren en maatwerk betonproducten verschilt de maximale levertijd per product. Informatie hierover geven we per offerte-aanvraag.

Voor al onze jumboblokken geldt de wettelijke garantie. Kortweg betekent dat dat je mag verwachten dat het bestelde betonproduct eruitziet en functioneert zoals aangeven in de beschrijving en op de offerte. Klopt dat niet, neem dan even contact op. Jumboblokken.nl zal dan de bestelling herstellen/vervangen. Wij kunnen echter geen kleurgarantie op beton geven. Belangrijk is om bij levering altijd je bestelling te controleren en schades, etc. direct aan ons te melden.