FAQ

Heeft u een vraag omtrent onze jumboblokken? Bekijk hieronder of deze tussen onze veelgestelde vragen staat. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als u geen geschikte machine heeft om standaard jumboblokken te plaatsen, kunt u het beste kiezen voor jumboblokken met lepelgaten. Deze kunnen met een vorkheftruck of pompwagen gemakkelijk op de juiste plek gezet worden. Optioneel kunt u ook standaard jumboblokken zonder lepelgaten door ons op de juiste plek laten plaatsen.

Dit is afhankelijk van welk type jumboblok u kiest (met- of zonder lepelgaten) en welke kleur. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen!

De verzendkosten zijn afhankelijk van het afleveradres, waar de jumboblokken geleverd moeten worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij laten binnen 24 uur weten hoeveel de verzendkosten bedragen.

Nee, wij kunnen de jumboblokken in iedere gewenste RAL kleur op maat leveren! Bij de offerteaanvraag kunt u aangeven in welke kleur u de betonnen blokken graag wilt hebben.

De meeste varianten van de jumboblokken hebben wij op voorraad. Houdt in dat deze binnen één week worden afgeleverd. Wij nemen contact met u op om samen een datum hiervoor af te spreken.

Standaard leveren wij de jumboblokken af op één plek. Wilt u graag dat wij ieder jumboblok direct op de juiste plek neerzetten? Geef dit dan gerust aan bij de offerteaanvraag.