Toepassingen van jumboblokken

Jumboblokken langs de weg

Betonnen jumboblokken zijn op vele manieren toepasbaar. De grote, indrukwekkende verschijningen ziet men overal op plekken waar de infrastructuur dat nodig heeft. Door meerdere jumboblokken naast elkaar te plaatsen ontstaat een nagenoeg ondoordringbare betonnen afzetting. Dit is met name handig voor gebouwen waarbij men ramkraken wil voorkomen, zoals showrooms, winkels en tankstations. Maar een jumboblok kan ook duidelijk maken waar er niet geparkeerd mag worden. Dit kan bijvoorbeeld bij nooduitgangen het geval zijn of bij de ingang van een ziekenhuis of overheidsgebouw. Zowel voor de zakelijke als de particuliere sector biedt het plaatsen van een jumboblok in diverse situaties uitkomst. 

Een betonnen jumboblok in het verkeer

Om een overzichtelijke en duidelijke afscheiding tussen een rijbaan en een naastgelegen voet- of fietspad aan te geven biedt het plaatsen van jumboblokken uitkomst. In scherpe en onoverzichtelijke bochten zorgt een betonnen jumboblok ervoor dat verkeersdeelnemers automatisch het gaspedaal loslaten en afremmen. Niemand wil immers ervaren hoe oersterk een jumboblok is. Het prefab beton waaruit een jumboblok is vervaardigd kan tegen een stootje en is bovendien zeer duurzaam. Het gaat vele jaren mee en behoeft nagenoeg geen onderhoud. Om een jumboblok nog meer op te laten vallen kan er, buiten de grijze kleur, voor een felgeel of wit exemplaar worden gekozen. Maar zelf verven in een andere kleur met speciale betonverf kan natuurlijk ook. 

Diverse afmetingen jumboblokken

Jumboblokken zijn niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar maar ook in verschillende formaten. Dit heeft het te danken aan de typische vormgeving. Een betonnen jumboblok biedt veiligheid in situaties die daarom vragen en worden bij ons altijd aangeboden tegen scherpe prijzen. Meer weten of direct een passende en vrijblijvende offerte opvragen? Onze jumboblokspecialisten helpen u graag verder.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter