Jumboblokken langs de weg geplaatst

Grijze jumboblokken in grasveld

Onze betonnen jumboblokken bieden uitkomst bij vele situaties. Neem bijvoorbeeld de volgende case die ons werd voorgelegd. Een weg en een naastgelegen grasveld waar veel gebruik van wordt gemaakt door mensen die er voor een rustpauze langs de weg recreëren. Met familie en vrienden genieten van een gezellig ouderwetse picknick in het gras terwijl de kinderen zich vermaken met een potje ballen. Genoeg parkeergelegenheid in de buurt dus dat kan het probleem niet zijn. Toch zijn er genoeg automobilisten die de auto gemakshalve naast de weg, dus op het grasveld parkeren. Om het ongewenste parkeren en gevaarlijke situaties te voorkomen werd het tijd voor actie!

Betonnen jumboblokken als afscheiding tussen weg en grasveld

Eén van onze ervaren specialisten adviseerde om betonnen jumboblokken te plaatsen als afscheiding tussen de weg en het grasveld. Ze vormen een uitstekende barrière om wild parkeren tegen te gaan. Tevens zorgen ze ervoor dat ze een afschrikkende werking hebben. Zo wordt men vanaf het grasveld zich goed bewust van het aangrenzende weggedeelte. Samen met de klant is er gekozen voor grijze jumboblokken. Deze passen het beste binnen de infrastructuur. De klant was aangenaam verrast door de scherpe prijzen en de snelle levering van de benodigde jumboblokken.

Een veilige situatie dankzij de jumboblokken

Het is alweer even geleden dat de grijze jumboblokken als afscheiding tussen de weg en het grasveld zijn geplaatst. Iedereen is zeer tevreden dat er voor deze oplossing is gekozen. Het parkeren op dit gedeelte is niet meer mogelijk waardoor het grasveld vrij blijft. Ook is men zich nu bewuster van het gevaar van de weg wanneer men op het grasveld aan het spelen is. De blokkade van de grijze jumboblokken maakt dit goed duidelijk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter