Jumboblokken geplaatst op industrieterrein

Gele jumboblokken geplaatst op industrieterrein

Op een industrieterrein in Veenendaal zijn onze gele jumboblokken geplaatst. Deze zullen gaan fungeren als afscheiding tussen een parkeerplaats en een terrein waar vrachtwagens laden en lossen. De opvallende gele kleur zorgt ervoor dat de jumboblokken niet over het hoofd gezien kunnen worden.

De vele toepassingen van jumboblokken

We leveren jumboblokken tegen scherpe prijzen en met een snelle levertijd. Na je vrijblijvende offerte-aanvraag ontvang je snel een passend aanbod zodat je weet waar je aan toe bent. Jumboblokken zijn te gebruiken voor vele toepassingen. Denk hierbij aan pandbeveiligingen, wegafscheidingen, anti-parkeerbeleid, blokkades of een afscheiding van een terrein. De grote, robuuste betonnen knapen zijn in diverse afmetingen en kleuren te verkrijgen bij ons. Zo is er altijd een jumboblok te vinden die je kunt gebruiken voor de door jouw gewenste toepassing. Je kunt ze solidair plaatsen of je maakt er een perfecte barrière van door ze aan elkaar te koppelen. Een jumboblok is onverwoestbaar en behoeft nagenoeg geen onderhoud. Zo heb je jaren plezier en gemak van de door jou uitgekozen jumboblokken.

Klant tevreden, wij tevreden

Een goed voorbeeld om jumboblokken in te zetten als afzetting van beton is een bedrijf dat naar een oplossing hiervoor zocht. Zij kampten met het probleem dat er geen duidelijke afscheiding was tussen het parkeerterrein en de laad- en los plek. Dit had al vele malen tot ergernissen geleid tussen hun klanten en transportchauffeurs. Om de situatie overzichtelijker en duidelijker te maken klopte het bedrijf bij ons aan. Eén van onze betonspecialisten raadde hen grote jumboblokken aan in een opvallende, felgele kleur. Deze zijn, ook bij donker weer en in de reflectie van licht, goed zichtbaar. Het bedrijf ging akkoord met de offerte en de koppeling van een aantal jumboblokken zijn op locatie geplaatst. De opzichtige betonnen wegafscheiding zorgt ervoor dat er nu een duidelijke afscheiding is tussen het parkeerterrein en de laad- en los plek.  De klant heeft in een reactie achteraf naar ons toe laten weten erg blij te zijn met deze oplossing. Tevreden klanten, daar doen we het bij Jumboblokken.nl voor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter