Jumboblokken bij tankstation geplaatst

Grijs jumboblok bij tankstation

Om bij een tankstation nabij Utrecht een duidelijk zichtbare afscheiding te maken tussen de rijbaan en een elektrisch laadstation zijn er recent onze grijze jumboblokken geplaatst. Deze grote en opvallende betonnen blokken zorgen ervoor dat gevaarlijke situaties worden voorkomen. Zowel voor de bezoekers van het tankstation als voor de weggebruikers. De grijze jumboblokken zijn vlak naast elkaar geplaatst zodat ze een prima barrière vormen ter voorkoming van een voertuig bij het Fastned-gedeelte van het tankstation.

Veiligheid boven alles met jumboblokken

Onze jumboblokken zijn niet alleen geschikt ter voorkoming van ramkraken of als een duidelijk zichtbare afscheiding. Ze bewijzen hun nut op gebied van alles wat met verkeer te maken heeft. Zo geven ze duidelijkheid bij een parkeerbeleid, zorgen ze voor veilige verkeersstromen en voorkomen dat voertuigen die bij een waterkant geparkeerd worden te ver doorrijden. Bij ons zijn er jumboblokken in diverse afmetingen te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Geschikt voor vele doeleinden en leverbaar in verschillende kleuren. Kies voor een knalgeel exemplaar of een witte als je wilt dat een jumboblok ook in het donker goed zichtbaar is. De jumboblokken van Jumboblokken.nl zijn vervaardigd uit prefab beton. Daardoor zijn ze oersterk en onderhoudsarm. We hanteren snelle levertijden en dat op iedere gewenste locatie in Nederland en België. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Binnen een etmaal krijg je een reactie van ons terug. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Tevreden klanten, daar doen we het voor

De eigenaar van het tankstation is erg tevreden over de grijze jumboblokken die er, op advies van één van onze betonspecialisten, zijn geplaatst. Na een tankbeurt draaien de bezoekers niet zomaar meer de weg op omdat er nu een duidelijke afscheiding tussen rijbaan en het tankstation. Meer weten over de toepasbaarheid van jumboblokken? We voorzien je graag van advies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter