Grijze jumboblokken geplaatst

Grijze jumboblokken geplaatst

Een bedrijf op het bedrijventerrein in Bunnik is sinds een tijdje een stuk veiliger geworden. En dat dankzij de grijze jumboblokken die daar geplaatst zijn. Het pand bestaat uit een showroom voor bezoekers en een kantoorruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een magazijn. Om deze te bereiken moet men langs de zijkant van het pand rijden waar zich een groot raam bevindt en daar wrong nu net de schoen. Niet alleen was het voor medewerkers en klanten irritant dat er vrachtwagens langs het raam kwamen rijden om te laden en te lossen; het leverde soms ook gevaarlijke situaties op.

Grijze jumboblokken zorgen voor orde en veiligheid

Een van onze betonspecialisten raadde de pandeigenaar aan om grijze jumboblokken aaneengeschakeld te plaatsen als barrière. Zo wordt het vrachtverkeer gedwongen om voldoende afstand van het pand te houden. Omdat onze betonnen jumboblokken solide en oersterk zijn zullen zij geen schade oplopen als er onbedoeld toch tegenaan wordt gereden. De kleur grijs past het best bij de bedrijfsuitstraling.

Jumboblokken tegen scherpe prijzen

Het bedrijf heeft inmiddels contact met ons op opgenomen en is zeer tevreden over deze oplossing. We denken graag mee en bieden met onze jumboblokken oplossingen in diverse situaties. We bieden diverse maten en kleuren jumboblokken aan tegen zeer scherpe prijzen. Is de interesse gewekt? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter