Betonnen wegafscheiding

Jumboblokken

Met jumboblokken maak je iedere gewenste betonnen wegafscheiding. Jumboblokken koop je bij ons gemakkelijk en snel online. We bieden deze aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen en leveren zowel aan bedrijven als ook particulieren in heel Nederland en België. Jumboblokken vind je bij ons in diverse afmetingen en kleuren. Kijk dus snel bij ons aanbod welke jumboblokken je nodig hebt voor jouw betonnen wegafscheiding en vraag vandaag nog een offerte aan bij Jumboblokken.nl.

Gele jumboblokken geplaatst op industrieterrein

Gebruik jumboblokken als betonnen wegafscheiding

Een duidelijke en overzichtelijke betonnen wegafscheiding creëer je eenvoudig door gebruik te maken van jumboblokken van beton. Zo kun je er een bouwplaats mee beveiligen waardoor onbevoegden niet makkelijk het terrein op kunnen komen. Ook geven jumboblokken direct weer waar de afscheiding is tussen een weg en het bouwterrein. Zet jumboblokken in als anti-ramkraak beveiliging bij winkels en showrooms. In veel steden vind je ook jumboblokken terug. Kijk maar eens goed om je heen. Op plekken waarbij er een duidelijke grens weergegeven moet worden tussen de rijbaan en een naastgelegen fiets- of wandelpad zie je steeds vaker dat er jumboblokken zijn geplaatst als betonnen wegafscheiding. Ook in gevaarlijke en onoverzichtelijke bochten doen jumboblokken dienst als waarschuwingsbaken. Verkeer remt hierdoor automatisch af zodra er een groot jumboblok in het gezichtsveld opdoemt. Om de jumboblokken nog beter zichtbaar te laten zijn kun je kiezen voor een opvallende kleur. Felgele jumboblokken en wit vallen goed op, ook bij slecht zicht door regenachtig weer of gedurende de late uren.

Jumboblokken veelzijdig inzetbaar

Jumboblokken zorgen als betonnen wegafscheiding ook voor een overzichtelijk parkeerbeleid. Of dat nu op een bedrijventerrein is of op openbare parkeergelegenheden. Hiermee wordt wild parkeren voorkomen en wordt er in één oogopslag structuur aangebracht in het parkeerbeleid. Onze jumboblokken worden vervaardigd uit stevig en duurzaam beton. Je kunt je voorstellen dat, zelfs het kleinste formaat jumboblok, heel wat kilo’s weegt. Verplaatsen lukt dus niet zo één-twee-drie waardoor onverlaten er niet zo snel mee aan de haal gaan. Jumboblokken zijn onderhoudsarm en gaan zeer lang mee. Plaats een jumboblok solidair of meerdere aaneengeschakeld om een goede betonnen wegafscheiding te realiseren.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen helpen aan een aanrijdbeveiliging van beton met jumboblokken.