Betonnen wegafscheiding

Een duidelijke, betonnen wegafscheiding creëert u eenvoudig met jumboblokken. Deze produceren wij in onze eigen betonfabriek en zijn voor een scherpe prijs leverbaar. 

Scherpe prijzen

Jumboblokken rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Milieubewust

De jumboblokken worden gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Betonnen wegafscheiding met jumboblokken

Met jumboblokken beton maakt u iedere gewenste betonnen wegafscheiding. Doordat wij deze in eigen fabriek produceren, kunnen we de prijzen laag houden. Jumboblokken vindt u bij ons in diverse kleuren. Kijk dus snel bij ons aanbod welke jumboblokken u nodig heeft voor uw betonnen wegafscheiding en vraag vandaag nog een offerte aan, dan heeft u binnen 24 uur een reactie!

Wegafscheiding van beton creëren

Een duidelijke en overzichtelijke betonnen wegafscheiding creëert u eenvoudig door gebruik te maken van jumboblokken van beton. Zo kunt u er een bouwplaats mee beveiligen waardoor onbevoegden niet makkelijk het terrein op kunnen komen. Ook geven jumboblokken direct weer waar de afscheiding is tussen een weg en het bouwterrein. Zet jumboblokken in als anti-ramkraak beveiliging bij winkels en showrooms. In veel steden vindt u ook jumboblokken terug. Op plekken waarbij er een duidelijke grens weergegeven moet worden tussen de rijbaan en een naastgelegen fiets- of wandelpad ziet u steeds vaker dat er jumboblokken zijn geplaatst als betonnen wegafscheiding. Ook in gevaarlijke en onoverzichtelijke bochten doen jumboblokken dienst als waarschuwingsbaken. Verkeer remt hierdoor automatisch af zodra er een groot jumboblok in het gezichtsveld opdoemt. Om de jumboblokken nog beter zichtbaar te laten zijn kun je kiezen voor een opvallende kleur. Felgele jumboblokken en wit vallen goed op, ook bij slecht zicht door regenachtig weer of gedurende de late uren.

Multifunctionele jumboblokken

Jumboblokken zorgen als betonnen wegafscheiding ook voor een overzichtelijk parkeerbeleid. Of dat nu op een bedrijventerrein is of op openbare parkeergelegenheden. Hiermee wordt wildparkeren voorkomen en wordt er in één oogopslag structuur aangebracht in het parkeerbeleid. Onze jumboblokken worden vervaardigd uit stevig en duurzaam beton. Onze jumboblokken wegen meer dan 300 kg. Verplaatsen lukt dus niet zo één-twee-drie waardoor onverlaten er niet zo snel mee aan de haal gaan. Jumboblokken zijn onderhoudsarm en gaan zeer lang mee. Plaats een jumboblok solidair of meerdere aaneengeschakeld om een goede betonnen wegafscheiding te realiseren.

Grijze jumboblokken beton met lepelgaten voorraad

Specificaties jumboblok

Omschrijving Eigenschappen
Kleur* Grijs, wit en geel
Afmeting 900 x 490 x 450 mm
Gewicht/stuk/kg 300
Betonkwaliteit C45/55
Uitvoering Standaard of met lepelgaten
*Iedere RAL kleur op maat mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Veelgestelde vragen

Wilt u verkeer beter geleiden? Met jumboblokken kunt u een duidelijke en overzichtelijke betonnen wegafscheiding creëren. Door deze zware betonnen blokken achter elkaar te plaatsen, zet u op een gemakkelijke manier een wegafscheiding op.

Nee, u kunt de jumboblokken in alle RAL-kleuren verkrijgen. Populaire kleuren zijn geel en wit. Deze vallen nog beter op dan betongrijs!