Betonnen stootblokken

Jumboblokken zijn uitermate geschikt als betonnen stootblokken. Deze blokken van meer dan 300 kg produceren wij in onze eigen fabriek en zijn voor de laagste prijs verkrijgbaar.

Scherpe prijzen

Jumboblokken rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Milieubewust

De jumboblokken worden gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Een barrière vormen met betonnen stootblokken

Jumboblokken worden veel gebruikt als betonnen stootblokken. Ze zijn herkenbaar aan hun bijzondere vormgeving. Een robuust betonnen blok in een ovale vorm met een vlakke onderkant en een halfronde bovenzijde. Ze zijn onmisbaar in onze huidige infrastructuur en veelzijdig inzetbaar. De stootblokken zijn niet te missen objecten die direct in het oog springen. Zo vormen ze een belangrijke waarschuwingsbaken wanneer ze in gevaarlijke bochten van wegen worden geplaatst. Weggebruikers worden dankzij de stootblokken van beton op de gevaarlijke situatie gewezen zodat ze voortijdig gas terug kunnen nemen. Of ze worden gebruikt als type aanrijdbeveiliging van beton.

Stootblokken van beton

De betonnen stootblokken zijn in diverse formaten en verschillende kleuren verkrijgbaar. Natuurlijk in de standaard grijze betonkleur maar ook in opvallend wit of geel. Zo vallen ze ook in de weerspiegeling van koplampen nog meer op. Betonnen stootblokken markeren ook duidelijk de plekken waar geparkeerd mag worden of juist niet. Dit laatste is natuurlijk het geval bij nooduitgangen of de ingangen van openbare gebouwen. Door er opvallende stootblokken te plaatsen wordt een voertuig parkeren onmogelijk gemaakt. Wilt u nog meer weten over alle mogelijkheden van de betonnen stootblokken? Vraag dan gerust meer informatie op of laat een vrijblijvende offerte op maat maken.

Toepassingen jumboblokken

Maar er zijn nog meer situaties waarvoor betonnen stootblokken gebruikt kunnen worden. Wanneer ze voor een glazen pui van een showroom staan wordt een ramkraak voorkomen. Zo zijn alle kostbaarheden die zich in de showroom bevinden beschermd tegen criminele activiteiten. Om een ondoordringbare barrière te vormen kunnen een aantal stootblokken het beste aaneengeschakeld geplaatst worden. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten want de betonnen stootblokken zijn uiterst scherp geprijsd. Ze zijn vervaardigd uit oersterk beton dat duurzaam is en weersbestendig. Ze behoeven nagenoeg geen onderhoud en hebben een zeer lange levensduur. Wanneer u de stootblokken van beton tijdelijk wilt gebruiken zijn de types met lepelgaten een goede optie. Zo zijn de zware jongens eenvoudig te verplaatsen met een vorkheftruck.

Grijze jumboblokken beton met lepelgaten voorraad

Specificaties jumboblok

Omschrijving Eigenschappen
Kleur* Grijs, wit en geel
Afmeting 900 x 490 x 450 mm
Gewicht/stuk/kg 300
Betonkwaliteit C45/55
Uitvoering Standaard of met lepelgaten
*Iedere RAL kleur op maat mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Veelgestelde vragen

Jumboblokken zijn populaire betonnen stootblokken. Deze zware, robuuste producten van meer dan 300 kg per stuk zijn uitermate geschikt om te fungeren als stootblokken, waarmee materialen beschermd worden tegen schade.

Met stootblokken van beton beschermt u materialen tegen schade. Door er een zwaar jumboblok voor te plaatsen kan er niet meer tegenaan gereden worden en/of andere materialen tegen geplaatst worden.