Betonnen afzetting

Een betonnen afzetting creëert u gemakkelijk met onze jumboblokken. Deze zware blokken produceren wij in onze eigen fabriek, waardoor we ze aanbieden voor de laagste prijs.

Scherpe prijzen

Jumboblokken rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Milieubewust

De jumboblokken worden gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Betonnen afzetting creëren met jumboblokken

Met jumboblokken maakt u een betonnen afzetting voor iedere denkbare situatie. Of het nu gaat om het voorkomen van een ramkraak, een duidelijk parkeerbeleid of het voorkomen van gevaarlijke verkeerssituaties. Met een jumboblok creëert een betonnen afzetting waarmee u bepaalde zaken direct duidelijk kunt maken. De jumboblokken uit ons assortiment zijn volledig vervaardigd uit duurzaam beton. Welk formaat of aantal u ook wenst, bij ons vindt u snel wat u zoekt. En dat tegen erg scherpe prijzen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de jumboblokken. We hanteren snelle levertijden zodat de betonnen afzetting binnen afzienbare tijd gerealiseerd kan worden.

Afzetting van beton

Als een pand voorzien is van een nooddeur wilt u natuurlijk niet dat deze bij calamiteiten geblokkeerd wordt door een voertuig die net voor de ingang staat. Plaats er een jumboblok zodat deze betonnen afzetting direct duidelijk maakt dat er op die plek niet kan én mag geparkeerd worden. Heeft u een oprit waar op de naast gelegen bermen veel schade ontstaat doordat verkeer er de bocht te ruim / te kort neemt? Met een betonnen jumboblok is dit niet meer mogelijk. Deze afzetting van beton kunnen wij tevens een opvallende kleur geven. Onze jumboblokken zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Op plekken waar deze betonnen afzetting duidelijk zichtbaar moet zijn, zoals bij een betonnen wegafscheiding, gedurende donkere dagen of ’s nachts adviseren wij te kiezen voor een witte of gele kleur.

Jumboblokken plaatsen

Een betonnen jumboblok kunt u solidair plaatsen. Op plekken waar dat nodig is kunt u ze ook geschakeld naast elkaar plaatsen, zoals bij een winkelstraat of plein bijvoorbeeld. Op deze manier maakt een betonnen afzetting waar geen doorkomen meer aan is. Onze jumboblokken zijn onderhoudsarm. Dat wil dus zeggen dat het een aanschaf is waar u vele jaren mee vooruit kunt. De kwalitatief zeer goede jumboblokken zijn een prima en goedkope investering om iedere gewenste afzetting te realiseren.

Grijze jumboblokken beton met lepelgaten voorraad

Specificaties jumboblok

Wij zijn KOMO gecertificeerd en fabriceren onze jumboblokken van gerecycled betongranulaat. Zo garanderen wij u een duurzame betonnen afzetting van topkwaliteit.

OmschrijvingEigenschappen
Kleur*Grijs, wit en geel
Afmeting900 x 490 x 450 mm
Gewicht/stuk/kg300
BetonkwaliteitC45/55
UitvoeringStandaard of met lepelgaten

*Iedere RAL kleur op maat mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Veelgestelde vragen

Met jumboblokken kunt u op een gemakkelijke manier een betonnen afzetting creëren. De zware, robuuste blokken wegen meer dan 300 kg per stuk en zijn uitermate geschikt om als afzetting te fungeren.

Naast een betonnen afzetting, kunt u jumboblokken ook gebruiken bij verkeersgeleiding, anti-ramkraak, wegafscheiding, wieldwingers en nog veel meer.