Betonnen afzetting

Jumboblokken

Met jumboblokken maak je een betonnen afzetting voor iedere denkbare situatie. Of het nu gaat om het voorkomen van een ramkraak, een duidelijk parkeerbeleid of het voorkomen van gevaarlijke verkeerssituaties. Met een jumboblok creëer je een betonnen afzetting waarmee je bepaalde zaken direct duidelijk kunt maken. De jumboblokken uit ons assortiment zijn volledig vervaardigd uit duurzaam beton. Welk formaat of aantal je ook wenst, bij Jumboblokken.nl vind je snel wat je zoekt. En dat tegen erg scherpe prijzen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor de jumboblokken. We hanteren snelle levertijden zodat de betonnen afzetting binnen afzienbare tijd gerealiseerd kan worden.

Gele jumboblokken geplaatst op industrieterrein

Met jumboblokken maak je iedere gewenste betonnen afzetting

Als een pand voorzien is van een nooddeur wil je natuurlijk niet dat deze bij calamiteiten geblokkeerd wordt door een voertuig die net voor de ingang staat. Plaats er een jumboblok zodat deze betonnen afzetting direct duidelijk maakt dat er op die plek niet kan én mag geparkeerd worden. Heb je een oprit waar op de naast gelegen bermen veel schade ontstaat doordat verkeer er de bocht te ruim neemt? Met een betonnen jumboblok is dit niet meer mogelijk. Op deze betonnen afzetting kun je met speciale betonverf bijvoorbeeld je naam of huisnummer verven. Niet alleen valt het jumboblok daarmee extra goed op maar bezoekers weten direct of ze bij het juiste adres zijn. Jumboblokken zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Op plekken waar deze betonnen afzetting duidelijk zichtbaar moet zijn gedurende donkere dagen of ’s nachts adviseren wij te kiezen voor een witte of gele kleur.

Jumboblokken solidair of geschakeld plaatsen

Een betonnen jumboblok kun je solidair plaatsen. Op plekken waar dat nodig is kun je ze ook geschakeld naast elkaar plaatsen, zoals bij een winkelstraat of plein bijvoorbeeld. Op deze manier maak je een betonnen afzetting waar geen doorkomen meer aan is. Onze jumboblokken zijn onderhoudsarm. Dat wil dus zeggen dat het een aanschaf is waar je vele jaren mee vooruit kunt. De kwalitatief zeer goede jumboblokken, ook wel varkensruggen genoemd vanwege de vorm, zijn een prima en goedkope investering om iedere gewenste betonnen afzetting te realiseren.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen helpen aan een aanrijdbeveiliging van beton met jumboblokken.