Aanrijdbeveiliging beton

Als u op zoek bent naar een betaalbare aanrijdbeveiliging van beton, dan zijn onze jumboblokken uitermate geschikt! De robuuste betonblokken van meer dan 300 kg leveren wij direct vanuit eigen fabriek, voor de laagste prijs.

Scherpe prijzen

Jumboblokken rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Milieubewust

De jumboblokken worden gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Jumboblokken als aanrijdbeveiliging beton gebruiken

Met jumboblokken creëert u een aanrijdbeveiliging beton die zeer efficiënt is om gevaarlijke situaties te voorkomen. Onze betonnen jumboblokken zijn onmisbaar in situaties waarbij aanrijdbeveiliging is vereist. Wij leveren jumboblokken in diverse kleuren en afmetingen. En dat tegen scherpe prijzen en binnen een zeer korte termijn. Dit komt omdat de jumboblokken direct uit voorraad leverbaar zijn. Vraag dus snel een offerte aan als u op zoek bent naar een betonnen aanrijdbeveiliging.

Betonnen aanrijdbeveiliging

Een jumboblok als betonnen aanrijdbeveiliging gebruiken is een uitstekend idee. Het materiaal beton is duurzaam en is bestand tegen brute kracht. Rijdt er een vrachtwagen tegen een betonnen jumboblok aan, dan zal het blok daar niet onder lijden. Bovendien behoeft het geen onderhoud waardoor het een goede investering voor vele jaren is. Bij een bedrijfspand kunt u jumboblokken plaatsen ter voorkoming van het opzettelijk inrijden van een showroom bijvoorbeeld. Plaats er daarvoor een aantal naast elkaar en de jumboblokken voorkomen een ramkraak. Ook kunt u bij een bedrijfsgebouw met jumboblokken duidelijk aangeven waar de laad- en losplaats is voor leveranciers. Op deze manier creëert u een overzichtelijke aanrijdpositie. Betonnen jumboblokken vormen dus een uitstekende barrière in veel situaties waarbij de veiligheid van mensen en eigendommen anders in het gedrang kunnen komen. Met deze betonnen aanrijdbeveiliging hoeft u daar niet meer voor te vrezen.

Over jumboblokken.nl

Al meer dan tientallen jaren zijn wij gespecialiseerd in het produceren van betonnen producten, waaronder jumboblokken als aanrijdbeveiliging. Dit doen wij middels een duurzame balans tussen Mens, Milieu en Rentabiliteit. Zo zetten wij in op CO2 neutrale productie, wordt er (deels) gewerkt met gerobotiseerde machines om de fysieke belasting van onze productiemedewerkers te beperken en is er bij ons voor verspilling geen ruimte middels efficiënte productprocessen. 

Grijze jumboblokken beton met lepelgaten voorraad

Specificaties jumboblok

OmschrijvingEigenschappen
Kleur*Grijs, wit en geel
Afmeting900 x 490 x 450 mm
Gewicht/stuk/kg300-340
BetonkwaliteitC45/55
UitvoeringStandaard of met lepelgaten

*Iedere RAL kleur op maat mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in jumboblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Veelgestelde vragen

Met jumboblokken als aanrijdbeveiliging, beschermt u mensen of materialen en voorkomt u ongelukken en schade. De zware betonnen blokken wegen meer dan 300 kg en blijven dus goed op hun plek staan!

Met aanrijdbeveiliging beschermt u mensen en materialen tegen ongelukken en/of schade. De jumboblokken kunt u op iedere gewenste plek plaatsen, waar u aanrijdbeveiliging wilt toepassen.